Sponsors 3 – Bronze

Hieronder staan de sponsors, die gekozen hebben voor Bronze;

De Vries en Verburg; zelfs een van onze klanten sponsort Team 67! Zij ontzorgen hun klanten volledig wat betreft hun huisvestingsvraag. Van ontwikkelen en bouwen tot meerjarig onderhoud. Hun medewerkers en die van hun partners zijn hun belangrijkste kapitaal. Daarom zijn veiligheid en gezonde arbeidsomstandigheden absolute basisvoorwaarden om goed te kunnen werken. Hun hoge kwaliteit is terug te zien in hun mensen, processen, materialen en daarmee in de gebouwen die zij realiseren.

 

Van Dijk de Meern B.V.is door jarenlange ervaring, expertise, vakmanschap en materieel een betrouwbare partner ten behoeve van het (ver)plaatsen van luchtbehandeling units, koelmachines, UPS systemen, NSA/WKK installaties en CNC metaalbewerkingsmachines waarbij hun afdeling maintenance support een actieve ondersteuning kan verlenen bij bedrijven en proces-chemische plants tijdens onderhoud of stops. 

Rijnjaprint, kopieert, scant en beheert documenten. Als grootste full service reprograaf leveren zij documenten op hoogwaardig groot- en klein formaat door heel Nederland. Opgericht in 1892 door Pieter Liskes Rijnja met een baanbrekende druktechniek. Drie generaties later toonaangevend in het digitaliseren van archieven.

 

 

 

De PUK Group GmbH & Co. KG is een wereldwijd actieve ondernemingsgroep uit de metaalverwerkende industrie. Zij ontwikkelt, produceert en verhandelt kabeldraagsystemen, kabelklemmen, ondervloersystemen en onderliggende constructies voor fotovoltaïsche installaties en biedt oplossingen voor de sectoren industrie, gebouwentechniek, infrastructuur, energie en olie en gas. 

 

 

 

Andrews Sykes Klimaatverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke oplossingen voor alle problemen op het gebied van klimaatbeheersing. Andrews Sykes steunt al jaren indirect de Roparun en moedigt op deze wijze de deelnemers van het Team 67 bij Croon Wolter & Dros aan, om de strijd tegen kanker te onderstrepen met een geweldige loopprestatie.

 

Van der Ent TopMovers is met meer dan 90 jaar ervaring gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen. Daarnaast zijn zij in vele gevallen ook een totaal dienstverlener. Met vestigingen in Spijkenisse, Rotterdam en Den Haag bedienen ze hun klanten 24/7. Hun team bestaat uit ruim 80 enthousiaste en gediplomeerde medewerkers.

 

V.D. HOEK ISOLATIE GROEP  is een familiebedrijf dat zich ruim 50 jaar een vaste plaats bij de top isolatie bedrijven van Nederland heeft verworven. Het accent ligt bij de utiliteitsbouw en de klein industrie. Het bedrijf is actief met thermische- en akoestische isolatie, coating systemen, vochtbescherming en inspectie / onderhoud. Naast het thermisch- en akoestisch isoleren zijn zij gespecialiseerd in het brandwerend afdichten van doorvoeringen en sparingen alsmede het brandwerend bekleden van constructies, wanden en plafonds.

Cinergie is een energie-adviesbureau en helpt bedrijven om minder te betalen, minder te verbruiken en te voldoen aan wet- en regelgeving. Cinergie draagt het Roparun team van Croonwolter&dros een warm hart toe. Als energie-adviesbureau is duurzaamheid voor ons een vanzelfsprekendheid en een duurzame gezondheidszorg is natuurlijk minstens zo belangrijker. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met het verdriet wat kanker met zich meebrengt. Het bedrijf wenst het team dan ook veel succes met alle inspanningen!

 

DYKA is een producent van kunststof leidingsystemen en biedt oplossingen voor oa. binnen- en buitenriolering, regenwaterbeheer en ventilatie en heeft filialen door het hele land. DYKA en Croonwolter&dros werken al jaren samen aan diverse projecten. Het was voor hen dan ook snel besloten dat ze de helden van Team67 steunen die de Roparun editie 2018 gaan doen. Ze vinden dit een prachtig doel, steunen dat dan ook graag en wensen Team 67 veel succes!

W. van den Heuvel & Zn. B.V. is sinds 1953, actief in grondwerk, waterbouw en wegenbouw. In heel Nederland werken zij aan verschillende projecten voor hun opdrachtgevers. Samen met zo’n dertig enthousiaste medewerkers werken zij voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, aannemers en bedrijven.  Met W. van den Heuvel & Zn. B.V. kan men bouwen op een gecertificeerd aannemersbedrijf met diverse activiteiten.

ACTO kijkt anders naar ERP en de manier waarop software iets voor hun klanten kan toevoegen. Dat zit in hun aard. Al ruim 35 jaar helpen zij de meest uiteenlopende bedrijven in de service- en installatiebranche. Niet alleen met mooie tools, maar ook op organisatorisch en procesmatig vlak. Bij Acto wordt permanent leren, vernieuwen en verbeteren centraal gesteld. Zolang het maar in samenwerking met hun klanten is. Wat begint met het ontwerpen van een weldoordacht proces, eindigt in een sublieme oplossing.

 

Elmet startte in 2006  haar activiteiten vanuit Dordrecht. Sinds juli 2009 is Elmet gevestigd in Papendrecht. De ligging van het industrieterrein (nabij de A15 en A16) garandeert een uitstekende bereikbaarheid voor leveranciers en biedt Elmet tevens de optimale gelegenheid om de juiste performance te geven aan haar afnemers. Meedenken met de klant, korte respons- en levertijden en goede service staan binnen hun organisatie hoog in het vaandel.

Isolatietechniek Lambeek werd in 1962 opgericht door de heer J. Lambeek. De familie Derksen nam het bedrijf in april 1984 over. In de afgelopen decennia heeft Isolatietechniek Lambeek zijn sporen in de branche ruimschoots verdiend. Met een deskundig team van zo’n vijftien vaste medewerkers levert het bedrijf keer op keer vakwerk. Kwaliteit en service staan dan ook niet voor niets hoog in het vaandel. Het stipt nakomen van afspraken is bij Isolatietechniek Lambeek vanzelfsprekend. Dit tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers waarmee vaak een langdurige relatie bestaat.

is al meer dan 20 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Naast deze hoogwaardige klimaatsystemen hebben wij een compleet leveringsprogramma. Zij leveren tevens installatie- en montagematerialen (waaronder het complete Big Foot-assortiment). Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden zij advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouwkolom; bijvoorbeeld op het gebied van BREEAM, nul-op-de-meter-programma’s, en via het Alklima College een geaccrediteerde opleiding voor technisch koelmonteur.

Oosterberg is een succesvolle en snel groeiende, ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met bijna 300 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland; een hoofdkantoor in Zutphen en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Het familiebedrijf bestaat bijna 125 jaar en biedt naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. 

SIM Holland, opgericht in 1933, is een technisch servicebedrijf met zowel een gespecialiseerde handels- als projectafdeling en heeft circa 2.200m2 aan magazijn en werkplaats, wat garant staat voor snelle leveringen. SIM Holland levert toegevoegde waarde; met haar gespecialiseerde afdelingen Energie, Agro en Pompen & Seals kan het bedrijf zich op diverse markten en klanten richten. Haar principes blijven klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner. De hoofdvestiging in Sliedrecht bewerkt de markten in Nederland en SIM is ook in België met een eigen vestiging actief. 

Airpro is in 2005 gestart en bracht in korte tijd een uitge­breid team van speci­a­listen bij elkaar. Specialisten die – ieder met hun eigen vakkennis en erva­ring – van elk lucht­be­han­de­lings­sys­teem een waar kunst­werk kunnen maken: Art in air. Airpro is een jong bedrijf dat zich speci­a­li­seert in het ontwerpen, produ­ceren en instal­leren van inno­va­tieve en duur­zame lucht­be­han­de­lings­sys­temen in geheel Nederland. De uitda­ging voor Airpro ligt erin om de wensen van de opdracht­gever binnen de beschik­bare tijd waar te maken, geheel conform de laatste normen en inzichten op het gebied van kwali­teit, milieu en veilig­heid. Dit bereiken ze met de volgende kern­waarden; people, quality en sustainability.

Conrad is dé Europese leverancier van artikelen, diensten en oplossingen op het gebied van technologie en elektronica voor zowel ondernemingen als individuele klanten. Transparantie, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Conrad is een Duitse organisatie met vestigingen in 12 Europese landen, evenals fysieke winkels, Conrad Benelux uitgezonderd. Bestellingen geschieden daar online via conrad.nl en conrad.be. 

Qualm Aannemingsbedrijf is de specialist in blussystemen, grond- en leidingwerk. Een blussysteem integreren ze naadloos in de infrastructuur van een pand en het terrein. Er stroomt overigens niet alleen bluswater door hun leidingwerk. Ze leggen ook drinkwaterleidingen, gasleidingen en riolering aan. Daarnaast doen ze grond-, weg- en waterprojecten, zoals deelsanering en het aanleggen van kleine funderingen of bestrating.

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier. Naast verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en opleidingen. Riwal staat achter de Roparun en Team 67, mede omdat het een mooi initiatief is waar ze graag hun naam aan verbinden. 

Eurostrut is een technische handelsonderneming die gespecialiseerd is in de levering van montage en bevestigingsmaterialen aan en voor de elektrotechnische, werktuigbouwkundige, HVAC en sprinkler installateurs. Zij steunen de Roparun en Team 67 omdat zij als Eurostrut maatschappelijk erg betrokken zijn bij het welzijn van mensen in het algemeen. Zij juichen dit initiatief dan ook erg toe, waarbij ze Team 67 heel veel succes toe wensen en hopen op een mooi eindresultaat.

Ominio is een jonge dynamische internationale handelsonderneming die gespecialiseerd is in het leveren van een totaalpakket op het gebied van stalen buizen en fittingen voor de installatiebranche. Deze onderneming bestaat uit een hecht team van enthousiaste medewerkers, die er op uit zijn, steeds de beste oplossing te vinden. Door jarenlange ervaring binnen onze branche, korte communicatielijnen, veel productkennis en goede relaties, kunnen wij snel en adequaat inspelen op elke situatie. Zij steunen dit prachtige initiatief en wensen Team 67 veel succes en voorspoed.

Conduct Technical Solutions is een jonge en vooruitstrevende verkooporganisatie in de elektrotechnische branche. Dankzij hun verkoopervaring en methoden slagen ze erin om een leidende positie te verwerven als partner voor eindgebruikers, consultants, groothandelaren en elektrische installateurs met hun eigen merk RoofSupport. Hun focus is om de TCO te verlagen voor de installerende klant én eindgebruiker. Door ervaring en trackrecord leveren ze aan Panelbuilders, LPS -, Electrical- en PV Installers. Hun belangrijkste focus is elektrische veiligheid: ze leveren namelijk bliksem- en piekbeveiliging, boogfoutstroomonderbreking, kabelbeheer en aardingsmateriaal.

Datro levert sinds 1990 kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare producten en diensten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Ze ontwerpen en realiseren net zo makkelijk kopernetwerken als moderne glasvezel netwerken of draadloze infra netwerken en/of andere verbindingen.

 

Staveren B.V. is een dynamische onderneming, opgericht in 1980. Het bedrijf opereert landelijk en is gespecialiseerd in isolatie, steigerbouw, coating, tracing en brandwerende applicatie. Deze worden toegepast in de petro- en chemische industrie, offshore alsmede voor de utiliteitssector. Hoewel nieuwbouw een belangrijk deel van hun orderportefeuille uitmaakt, worden ook grote preventieve onderhoudswerkzaamheden en renovatie projecten uitgevoerd.

HumbleBuildings is een totaal vastgoedadviesbureau, bestaande uit diverse bedrijven met een gelijke missie. Wij creëren en bouwen een omgeving waarin gebouwen gezond, duurzaam en efficiënt zijn. De creaties en diensten die zij leveren doen ze met bezieling, respect en ze willen dat ieder persoon zich veilig en gezond voelt in hun omgeving. Ze behandelen de elementen en grondstoffen in of rond een gebouw met zorg.

Forehand, afkomstig uit Rotterdam, draait al 25 jaar mee in de top van Nederlandse distributeurs binnen de IT-branche. Als totaaldistributeur op het gebied van network components & devices, staat Forehand in de markt bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, de inhoudelijke vakkennis en de hoge servicegraad die keer op keer wordt geleverd.

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Hun klanten zijn o.a. bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel. Ook zij steunen Team 67 en daarmee ook de Roparun, door sporttassen te doneren aan de teamleden.

 

Coca-Cola European Partners Nederland produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Coca-Cola life, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Kinley, Chaudfontaine, Honest, Fïnley, Fuze Tea, Monster*, Fernandes*, Dr Pepper*, Capri-Sun*, Appletiser, Nalu* en Schweppes*. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zes miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola Nederland en Coca-Cola European Partners hebben in Nederland meer dan 800 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. Zij steunen Team 67 en daarmee ook de Roparun door alle dranken tijdens de route te verzorgen.