Sponsors 4 – Friends of Team 67

Hieronder staan de sponsors, onze Friends of Team 67;

Puramed B.V. biedt de meest doeltreffende oplossingen voor het evacueren van inhalatieanesthetica en diathermiegassen in operatiekamers, spoedeisende hulp, verloskamers, poliklinieken etc. en creëren een gezonde werkomgeving voor artsen, verpleegkundigen en iedereen betrokken in de zorg van de patiënt.

 

 

BV Betonindustrielevert een compleet pakket voor bliksembeveiligings- en aardingsinstallaties. Daarnaast leveren ze behalve industriële kabelschoenen, ook de kortsluitvaste uitvoering. Van particuliere woningen met rieten daken tot bedrijfspanden, ziekenhuizen en industriële projecten. Niet alleen voor de externe beveiliging, maar ook voor de internebeveiliging van apparaten, machines en computers bieden wij de oplossing.

 

Grado Graveertechniekbestaat al sinds 1981 en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste industriële graveerbedrijven in de regio Botlek en Europoort. Middels een modern machinepark en een enthousiast team kunnen wij zorgvuldig en snel het gewenste graveerwerk leveren door heel Nederland. Niet alleen de kwaliteit is belangrijk maar ook de snelheid is voor Grado vanzelfsprekend. Het grootste gedeelte van de orders is binnen een dag geproduceerd en verzonden!

 

PM Komponenten B.V.is als handelsonderneming, de Nederlandse vertegenwoording van diversen tot de Phoenix Mecano groep behorende fabrikanten in de elektrotechnische en mechanische branche. Daarnaast beschikt deze onderneming over een lokaal magazijn en een eigen bewerkingscentrum om zowel standaard als bewerkte producten snel te kunnen leveren.

MÜPROis een toonaangevende leverancier, evenals een premium aanbieder op gebied van bevestigingstechniek, geluidsisolatie en brandbeveiliging. Hun producten zijn ‘engineered in Germany’. Voor de constructie en fabricage kunnen zij bogen op meer dan 50 jaar branche-ervaring. Vandaag de dag worden over de hele wereld MÜPRO producten gebruikt.

Hofland Grootkeuken hanteert trouw het 4K principe: Klant, Kennis, Kwaliteit en Korte levertijd. In ons assortiment aan producten en oplossingen staan deze vier principes centraal. Hofland Grootkeuken werkt al jaren samen met betrouwbare merken waartoe wij een weloverwogen keuze gemaakt hebben om diverse kwalitatief sterke merken in ons assortiment te hebben.

 

Indumex B.V.is dé expert op het gebied van elektromotoren, aandrijvingen en ventilatoren. In 1948 werd de basis gelegd voor Indumex elektromotoren. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een technische groothandel met een gedegen reputatie en een breed assortiment. Zowel zakelijk als particulier, staat Indumex haar klanten graag te woord voor technisch support.

Jonkman Opleidingenis een volledig gecertificeerd logistiek en veiligheidsopleidingscentrum. Met hun mobiele trainingsunits kunnen ze de opleidingen óók op uw locatie geven. Iedere aangeboden opleiding is volgens de geldende normen samengesteld en wordt met zorg gegeven. Dit alles om de veiligheid van u of uw werknemers te waarborgen.

Rexwinkel b.v.is gespecialiseerd in allerhande staalconstructies in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is met name actief in de staalbouw, trappen- en leuningwerk en verbouw / renovatie. Indien gewenst kan het bedrijf naast de uitvoering ook de constructieve berekening van de constructie op zich nemen of een adviserende rol spelen tijdens het ontwerpproces. Hun jarenlange ervaring stelt hen in staat om ook ingewikkelde klussen tot een goed einde te brengen.

 

 

Kya Betonboringenwerkt vanuit Terneuzen (Zeeuws Vlaanderen) en beschikt over een hecht en enthousiast team van jonge medewerkers. Hun doelstelling is om de best mogelijke kwaliteit aan de klant te kunnen leveren. De Kya medewerkers zijn niet alleen prima opgeleid maar beschikken ook over de modernste apparatuur om dit te bewerkstelligen. Bij maatwerk verzorgt Kya de fabricage van boorgereedschappen volgens uw maatvoering.

 

Schiltbestaat uit drie werkmaatschappijen die samen zorgen voor een compleet pakket producten op het gebied van klimaattechtniek. Ruim 40 jaar geleden begon Adri Schilt dit bedrijf uit te bouwen tot een toonaangevende leverancier van luchttechnische componenten en installaties. Het dienstenpakket bestaat uit advies, ontwerp, fabricage, werkvoorbereiding, levering, voorraad, montage, service en onderhoud. Het succes van deze organisatie wordt vooral bepaald door: het meedenken, goede service en grote flexibiliteit.

Looms Almelois in die jaren uitgegroeid van paard en wagen, tot een specialistisch bedrijf in de logistiek. Door het materieel af te stemmen op de vraag van de opdrachtgevers biedt Looms deze mogelijkheden. Ondanks de indrukwekkende hoeveelheid zwaar materieel in de voorgaande jaren, pakt dit bedrijf iedere vorm van transport nog net zo voorzichtig aan als toen. Het zijn tenslotte de goederen van hun klanten waar ze verantwoordelijk voor zijn.

De Groot Diesel Marine Servicesis de ervaren partner in de complete afbouw en onderhoud van schepen. Met twee droogdokken aan de 2e Merwedehaven in Dordrecht bent u bij hen aan het juiste adres voor reparaties aan schepen en andere werkzaamheden boven de waterlijn. Ze zijn trots op hun Cummins dealerschap; als gespecialiseerde Cummins dealer verzorgen zij (her) motorisering, onderhoud of revisie. Vanuit hun ervaring en expertise ontwikkelen ze complete van Ballegooy boegschroefsystemen en koproeren.

IBMOis gespecialiseerd in brandvertragende-, gas-, en waterdichte afdichtingen en doorvoeren. De afdichtingen zijn toepasbaar voor de Industrie, Bouw, Marine en Offshore. Verder heeft IBMO een jarenlange ervaring met brandvertragende producten. Ze ontwikkelen, produceren en monteren afdichtingsystemen, die in het geval van brand de verspreiding van vlammen, hete rook, en gassen gedurende de gewenste tijd voorkomen. Bij IBMO staat service, kwaliteit en het samen met de klant zoeken naar de beste oplossing voorop.

TBK BV. is een allround installatiebedrijf op het gebied van gas- en water, riolering, sanitair, CV, dakbedekking en legionellabeheer. Zij bieden voor diverse marktsegmenten een passende oplossing met betrekking tot installatietechnische en werkbouwkundige vraagstukken. TBK BV. bestaat al ruim 45 jaar en werkt in de regio Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Hun dienstverlening brengt alle kennis en ervaring samen, en volgt de markt op de voet, gebruikmakend van de nieuwste technieken. Hun monteurs werken gericht en stand alone met alle benodigde specialistische equipement, daarbij hebben zij materiaal in eigen beheer. 

Aquality is al bijna 25 jaar actief op het gebied van water- en brandstofbehandeling in de industriële en maritieme markt. Aquality ontwerpt en bouwt doseerinstallaties en waterbehandelingsapparatuur en levert additieven voor water- en brandstofbehandeling. Verder is Aquality actief op het vlak van ultrasone reinigingstechniek. Het juiste gebruik van de benodigde additieven voor waterbehandeling of brandstofbehandeling in combinatie met een nauwkeurige dosering en sturing geeft een lager productverbruik, minder afvalstoffen, een beter rendement en bovenal een lange levensduur. Aquality staat bekend om haar probleemoplossend vermogen, haar chemisch/technische kennis en haar service.

Beaujean & de Vos bv is in 1919 als eenmanszaak gestart in Rotterdam en doorgegroeid naar een loodgieters- installatie bedrijf met ruime ervaring in het uitvoeren van projecten ten behoeve van woningbouw, utiliteit en renovatie op het gebied van sanitair, loodgieterswerken, verwarming, ventilatie, lood- en zinkwerken. 

Rensa stond vanaf 1953 voor Rijwielen, Elektra, Naaimachines, Sanitair en Aanverwante artikelen. Het bedrijf is uiteindelijk uitgegroeid van een regionale groothandel met één vestiging tot een landelijk opererende groothandel met zeven verkoopkantoren en 20 servicebalies. Door die ontwikkeling is Rensa nu één van de grotere aanbieders / groothandels op de Nederlandse markt van producten op het gebied van verwarming en ventilatie.

M-ploy Talent bemiddelt professionals in de installatietechniek, we onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak waarbij investeren in ontwikkeling en opleiding centraal staat. Zij steunen Team67 omdat ze vinden dat ieder initiatief dat bijdraagt aan de bestrijding van deze ziekte hun steun en respect verdient. M-ploy wil daarom alle deelnemers veel succes wensen bij de zware prestatie die geleverd gaat worden.

ProScan is een inspectie- en adviesbureau met ruime ervaring in het vakgebied. We houden ons bezig met inventarisaties en inspecties (onder andere op conditiebasis), kostenramingen en meerjaren-onderhoudsplannen, onderhoudsbeheer en diverse soorten veiligheids- en arbo-inspecties alsook met het opstellen en aanbesteden van onderhoudscontracten en renovatie of nieuwbouwprojecten.

Voormolen Dakbedekkingen is al sinds 1985 een bekende naam in de bouwwereld. Met deze ervaring mag Voormolen zich met recht een specialist noemen van het platte dak. Kwaliteit, deskundigheid en zorgvuldigheid kenmerken de medewerkers van Voormolen. Of het nu gaat om het renoveren van een bedrijfspand of het nieuw bouwen van een woning, niets is te moeilijk voor de medewerkers van Voormolen.

Plubos is een voortzetting van aannemersbedrijf Pluijmers, in 1959 opgericht. In 1977 heeft de inmiddels enig eigenaar W.F. Pluijmers het bedrijf overgedragen aan zijn drie zoons Maarten, Ruud en Theo, die de onderneming hebben voortgezet onder de naam “Plubos” met als specialisatie kabel- en grondwerken. In 2010 is de derde generatie (Rick en Brigitte) toegetreden tot het bedrijf, waarbij uitbreiding in kabelmanagement en klein elektrotechnisch werk als specialisaties zijn toegevoegd aan de werkzaamheden. Inmiddels werken er vele familieleden binnen het bedrijf.

Isotal Isolatie staat bekend om werkzaamheden bestaande uit het isoleren van verschillende systemen met de daarbij passende materialen. Zij zijn in het bezit van een eigen werkplaats waarin alle vormen van beplating (aluminium/ RVS etc.) op maat gemaakt en gemonteerd kunnen worden en eventueel op RAL kleur kan worden gespoten. Voor hen is geen enkele klant te klein of te groot, zij zullen altijd zorg dragen voor een goede afwikkeling van een project. Hun monteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd en blijven up to date d.m.v. cursussen, ook hebben zij eigen keurmeesters voor het klimmateriaal e.d.

ATAL B.V. is sinds 1994 de gespecialiseerde leverancier van meet- en registratie oplossingen voor toepassing in het binnenklimaat. Zij leveren een breed pakket aan sensoren (voor o.a. CO2 en temperatuur), dataloggers, (online) monitoring systemen en portable meetinstrumenten waarmee een gezond en comfortabel binnenklimaat kan worden gerealiseerd. Tevens is het bedrijf graag het aanspreekpunt voor de klant voor onderhouds- en kalibratiewerkzaamheden aan uw meetapparatuur. Zij wensen Team67 veel succes met deze mooie sportieve uitdaging!

Scholten Awater ontzorgt grote organisaties met totaaloplossingen van hardware, services en de bijbehorende dienstverlening en is marktleider op dit gebied. Het bedrijf heeft een model ontwikkeld waarmee ze op een eenvoudige manier uitleggen welke zes elementen vanuit IT goed geregeld moeten zijn om op de werkvloer alles op rolletjes te laten lopen; beheer, security, deployment, services, productkeuze en afnamevorm. Zo kunnen er vruchten worden geplukt van de technologische mogelijkheden; kunnen medewerkers optimaal presteren én zijn alle risico’s afgedekt.

Zador is ruim 70 jaar actief in de metaalwaren en vindt zijn start als afvalbakkenproducent net na de WOII. Rond 2010 heeft Zador zijn koers verlegd en is het zich gaan inzetten op groei als totaalaanbieder met de focus op projectmatig en hoogwaardig werk van kleine tot middelgrote series. Zij staan bekend om het meedenken in de ontwikkelingsfase en hebben hiervoor voldoende engineering mogelijkheden en -capaciteit, daarnaast is Zador sterk in het maken van eindproducten doordat het machinepark breed is uitgerust. Alles onder één dak : van ontwerp, ontwikkeling tot een “poedercoat” product.

Isolatiebedrijf Hanenberg BV is een flexibele organisatie waar de lijnen van aanvraag tot uitvoering én oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en proactief gedrag ontnemen zij uw zorg over het isolatieproject. Zij steunen dit goede doel graag omdat deze fantastische mensen op een bijzondere manier een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ze vinden de deelname van Team67 daarom ook een super initiatief!

Lichtservice Nederland verzorgt het lichtonderhoud van in principe elk bedrijf of elke instelling en hanteert hierbij het planmatig onderhoudsconcept. Het belang van lichtonderhoud wordt vaak schromelijk onderschat. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat de productiviteit en de mentale gesteldheid van de mens onder andere samenhangt met voldoende licht. Een efficiënt lichtonderhoud moet er dus voor zorgen dat we ons zo prettig mogelijk voelen waardoor we ook optimaal kunnen presteren. 

GBB is in 2009 vanuit Gelders Isolatiebedrijf B.V. gestart met werkzaamheden op het gebied van het brandwerend afwerken van leidingen, kabelgoten en luchtkanalen door wanden en vloeren die een scheiding vormen tussen brandcompartimenten. In 2012 kwam er een aanzienlijke hoeveelheid expertise aan boord en tevens de deskundigheid om staalconstructies brandwerend te bekleden of te coaten. Naast de eigen expertise werkt GBB met een aantal vooraanstaande partijen zoals Flamepro en Promat die, waar nodig, ons bij staan met hun specifieke deskundigheid. Van alle door GBB gebruikte materialen zijn testrapporten beschikbaar waarmee een brandveilige oplossing kan worden aangeboden.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

ZLI houdt zich sinds 1960 al bezig met het ontwerpen en maken van (kleinere) constructies en producten in staal, RVS en aluminium. De ZLI heeft alles in eigen huis: ontwerpen en tekenen, fabriceren, monteren, onderhouden en repareren van (kleinere) constructies, machines en apparaten. Vanwege al deze specialismen onder één dak is de ZLI een flexibele, servicegerichte en vakbekwame partner. Ze wensen Team67 veel succes en zullen ons op de “voet” volgen.

 

Applied Process Technology is al meer dan 25 jaar een betrouwbare leverancier en adviseur van analyse apparatuur voor zowel de water, chemie, voedingsmiddelen, energie als tunnel industrie. APT is de ideale partner wanneer het aan komt op kwaliteit, service en een duurzame samenwerking. APT vertegenwoordigt Sigrist Photometer AG, Hamilton, FA-Klotz GMBH, Schildknecht AG en Cellkraft.

 

Hercules Duikbedrijf is reeds in 1978 opgericht en richt zich voornamelijk op in-shore duikwerkzaamheden. Als professioneel duikbedrijf verrichten ze de meest uiteenlopende werkzaamheden onder water.
Hercules Duikbedrijf beschikt dankzij ruim 35 jaar ervaring over de juiste kennis, mensen en middelen om de wens van de klant naar volle tevredenheid uit te voeren.

 

dB audiovisueel is een ervaren system integrator. Waar andere bedrijven na de verkoop van een systeem vaak stoppen, gaat dB audiovisueel door. Zij zorgen voor een perfecte installatie, gebruikersvriendelijk bediening en een hoogwaardige afwerking van het gehele project. Verder ondersteunt  het bedrijf opdrachtgevers bij het optimaliseren van hun communicatieprocessen, waarbij kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en vertrouwelijkheid centraal staat. 

Ed van Dijk staat bekend als dé leverancier in de Meern voor transport, hijswerk, hijskranen, industrieel transport, verhuizingen, opslag, containers en heftrucks. 

 

ADINCO BV is al sinds 1933, een vertrouwde partner met een langdurige ervaring in de toelevering van totaal oplossingen voor de internationale markt. Adinco richt zich op een snelle, betrouwbare en efficiënte levering van een totaal productenpakket voor de industrie, infrastructuur en utiliteit.

 

Duursma Aandrijftechniek BV kan zich met hun 120-jarige geschiedenis, onder de oudste industriële leveranciers van Nederland schalen. Ooit zijn ze gestart als productiebedrijf van leren riemen en houten riemschijven, waar in een later stadium ook handelsactiviteiten bij zijn gekomen. Nu zijn ze uitgebreid met vestigingen in Almelo, Deventer en Veenendaal en zijn ze gespecialiseerd in het wikkelen en reviseren van elektromotoren, motorreductoren, pompen en ventilatoren. Daarnaast verzorgen zij (preventief) onderhoud aan aandrijvingen op locatie,  engineering en bouw van besturingskasten en complexe aandrijfvraagstukken. 

Coolworld Rentals is samen met divisie Heatworld Rentals een internationale verhuurorganisatie van koel- en verwarmingsapparatuur. De hoofdvestiging is in Waalwijk (NL). Daarnaast heeft Coolworld eigen vestigingen, logistieke depots en servicepunten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Daarmee staan zij altijd dicht bij de klant en is 24/7/365 service gegarandeerd.

EasyCool biedt en ontzorgt bij de mogelijkheid om koelcapaciteit tijdelijk uit te breiden door verhuur van hoogwaardige apparatuur, gericht op elke situatie. Dankzij jarenlange ervaring en de daardoor opgebouwde knowhow kan er worden vertrouwd op het juiste advies bij iedere vraag over koudetechniek, proceskoeling, airconditioning en luchtbehandeling. Het bedrijf vindt het een prachtig initiatief van Team 67 van Croonwolter&Dros om middels de Roparun bij te dragen aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. De werknemers van EasyCool B.V. wensen het team dan ook heel veel succes!!

 

PUURR staat voor; Huidverzorging met een puur karakter! Daarnaast zijn er huidverzorgingsproducten voor hem & haar; met gezicht, lichaam, voet en zonneverzorgingsproducten. Verder biedt PUURR onderscheidende behandelingsrituelen, waar huidverbetering en wellness mooi samengaan! PUURR; No-Nonsense, pure kwaliteit van Nederlandse bodem!