Sponsors 1 – Gold

Hieronder staan de sponsors, die gekozen hebben voor Gold;

Plantronics staat al sinds 50 jaar, op de voorgrond op gebied van het verbeteren van audio. Het bedrijf is altijd gedreven met dezelfde missie; de barrières wegnemen in de wereld van eenvoudige en duidelijke communicatie. Het bedrijf begon in een garage, waarbij twee piloten uit Santa Cruz een alternatief zochten voor het communicatiemiddel binnen de commerciële luchtvaart; de headset. Hiermee was het bedrijf Plantronics geboren en maakte het geschiedenis; wanneer de astronaut Neil Armstrong de legendarische woorden sprak, met een Plantronics headset! Het bedrijf sponsort Team 67 en de Roparun, met een geweldige donatie van hun headsets (in maar liefst twee soorten); Backbeat Fit en de Backbeat Fit 30S.  Tijdens trainingen en uiteindelijk de Roparun, zal deze Backbeat headset, de lopers en fietsers absoluut motiveren en helpen concentreren!

Intersafe is de toonaangevende Europese leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek. Intersafe is in Nederland, België en Frankrijk een zéér belangrijke marktspeler omdat ze een uitgebreid producten- en dienstenpakket combineren met een klantgerichte service en de specifieke kennis van veiligheid en veiligheidsproducten.
Als internationaal concern respecteren ze de Europese normen en de wet- en regelgeving. Daardoor kunnen ze in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business- en distributiestrategie van klanten. Intersafe staat voor innovatieve, unieke oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van de medewerkers verbetert. Daarmee is Intersafe de partner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor. Intersafe sponsort Team 67 en de Roparun met heerlijk warme softshell jassen voor zowel de fietsers als lopers, om de kou tijdens de route makkelijker te kunnen trotseren.

Promo.nl staat voor een persoonlijke benadering, goed advies en een uitstekende service. Creativiteit en inventiviteit zijn onze sleutelbegrippen. Het bedrijf biedt een totaal assortiment van promotieartikelen, premiums, promo- en bedrijfskleding. Nagenoeg elk product kunnen zij leveren; of het nu gaat om een pen, een MP4 speler, snoep in eigen verpakking of een luxe tas geheel in de kleuren van het bedrijf van de klant. Voor ieder artikel of merk kan men bij hen terecht. Zij bieden dan ook custom made producten om de klant een mogelijkheid te bieden om zich echt met hun artikel te onderscheiden. Bedrukking, graveringen, borduursels zijn bij hen dagelijkse kost volgens de modernste technieken. Zij zijn de zoekmachine die samen met de klant een origineel en creatief promotie of relatie artikel bedenkt en realiseert. Brandwijk/Promo.nl sponsort Team 67 en de Roparun met het bedrukken van alle kleding en het mooie spandoek net als vorig jaar, zodat het team overal tijdens de route, duidelijk herkenbaar zal zijn.