Updates voor en tijdens de Roparun

Nog 2 dagen en dan is het weer zover; naast Pinksteren is dan de tijd van de Roparun aangebroken! Ook dit jaar is Team 67 weer druk bezig geweest met trainen. Binnen CW&D is Team 67 wel bekend maar toch; Team 67 is het Croonwolter&dros bedrijventeam dat al voor de derde(!) keer mee gaat doen. Het team bestaat uit collega’s uit het gehele land, uit alle delen van de organisatie met een zelfde passie voor sport. Voor Team 67 betekent meedoen ‘wedorun4fun’ en ze willen hiermee laten zien dat hardlopen, of je dat nu snel of slow doet, samen of solo, ook gewoon goed, gezond en leuk is! A.s. vrijdag zal er een gedeelte van het team vanaf de MM25 vertrekken om 9.30 uur, om uiteindelijk aan te sluiten met de rest van het team bij het kantoor in Amersfoort. Mochten er mensen in de buurt zijn; kom ons dan nog even gezellig uitzwaaien!!

Inmiddels is de teamverdeling bekend!

Team 1 bestaat uit de lopers: Richard van Belzen, Peter de Koning, Dennis van Heemstede Obelt en Kees van Lieshout. De fietsers bestaan uit; Patrick Tsang en Seda Dagdelen, met als chauffeur Jhon Megens. Team 2 bestaat uit de lopers: Johnny van Diermen, Gilbert van de Grift, Jasper Jerphanion en Marc Meeder. De fietsers van dat team, zijn; Lidija Milicevic en Jolanda Dielissen, met als chauffeur Jeroen Somers. Hier mogen de volgende mensen echter niet bij ontbreken: de masseurs André de Roo en Martiena Bosters; Izolita dos Santos en Taira Flach, onze verzorgsters en Wijnand die steeds weer een top basiskamp weet op te zetten en last but not least; Martel Berends, voor een top coördinatie als een goed vervangend team captain betaamt. Ronald van de Laarschot gaat ook mee; hij heeft zijn rol als Team captain met verve vervuld maar heeft dit last minute moeten overdragen aan Martel. Martel is ook een van de chauffeurs van de vrachtwagens, evenals Wijnand.

Volg ons live (!) via https://www.roparunlive.nl/ of via Facebook: http://www.facebook.com/team67 en Instagram #team67roparun. Naast volgen, is het natuurlijk ook nog steeds heel leuk om mee te doen en het team te steunen!  Helpen jullie een handje of zogezegd; een euro’tje mee? We kunnen jullie hulp en steun goed gebruiken. Met 1 klik maak je al onderdeel uit van een mooi team met een nog mooier doel. Klik op de onderstaande linkjes voor een donatie, alle beetjes helpen;

http://www.team67.nl/doneer/

https://donaties.roparun.nl/doneren