Sponsors 2 – Silver

Hier staan de sponsors die hebben gekozen voor Silver;

Vink Systemen BV heeft met bijna een halve eeuw ervaring, als producent van luchtkanalen en luchttechnische componenten, alles in huis om complete luchtkanalensystemen inclusief componenten te ontwerpen, produceren en monteren. Het in teamverband leveren van een sportprestatie is een geweldige manier om zoveel mogelijk mensen en organisaties te motiveren om een bijdrage voor het goede doel te leveren. Vink Systemen wenst Team 67 van Croonwolter&dros dan ook heel veel succes bij hun deelname aan de Roparun. De zorg voor mensen met kanker is immers absoluut een doel wat ieders steun verdient!

KSB Nederland B.V. is in 1958 gesticht als dochteronderneming van het moederbedrijf, als opvolging van het toenmalige “Technisch Bureau voor Nederland“. Dit handelsagentschap had vanaf 1919 de belangen van KSB in Nederland behartigd. KSB Nederland beschikt niet alleen over een vakkundig en gemotiveerd team adviseurs en project engineers voor het brede spectrum aan KSB pompen en afsluiters. Ze beschikken ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord. KSB Nederland heeft ca. 80 medewerkers en is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en VCA.

Koelplan heeft door vooruit te denken, mee te denken, te innoveren en blijvende waarde te creëren, sinds de oprichting in 1995, kunnen uitgroeien tot marktleider. Daarnaast heeft het bedrijf zich kunnen manifesteren als een kennispartij die zijn klanten een schone en comfortabele wereld in kan leiden, die voldoet aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot comfort, kostenbesparing, klimaat en wetgeving. De vraag naar een partij inzake binnenklimaatoplossingen, is steeds luider en luider geworden. Vanuit zeven vestigingen is Koelplan dan ook de enige aanbieder in dit veld, die op het gebied van advies, installatie en service heel Nederland kan bedienen. 

Pon Dealer Groep is gevestigd in Amersfoort, Hoogland, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk. Samen met hun universeel schadeherstelbedrijf ASCA bieden zij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. Pon Dealer Groep is een zelfstandige werkmaatschappij binnen Pon Holdings BV. en met bijna 13.000 medewerkers, bij meer dan 450 vestigingen in 32 verschillende landen is het ook één van Nederlands grootste familiebedrijven. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun, door twee van hun transporters in bruikleen te geven.

Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Het concern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland, daarnaast bestaat het concern al 25 jaar! Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun, door twee bakwagens in bruikleen te geven.

 

Omnimark zorgt voor realisatie en bewaking van de visual image: ze zijn experts in de belettering en aankleding van auto’s, gebouwen of producten. Dat vak hebben ze in de vingers en heeft hen met meer dan 60 jaar ervaring naar de top van de Nederlandse markt gebracht. Door hun eigen productie mogelijkheden kunnen zij flexibel inspelen op klantvragen. Hun service en projectorganisatie moeten de klant ontzorgen, voorzien in gemak en rust. Natuurlijk geeft Omnimark de beste productkwaliteit. Zij zorgen ervoor dat ‘alles op zijn plaats’ komt. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun door een uitmuntende bestickering te leveren voor op de auto’s tijdens de route vanuit Hamburg.

 

Vermaat heeft zich ontwikkeld van delicatessenwinkel tot de toonzetter in de wereld van eten en drinken. Hun no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit vinden in 1978 al hun oorsprong. Een stevige basis dus, waarmee ze met frisse blik de dynamische wereld van nu te lijf gaan. Ze ontwikkelen horeca- en retailconcepten helemaal op maat gemaakt. Dat doen ze voor o.a; bedrijven, ziekenhuizen, musea, luchthavens, evenementen en nog zo veel meer. Ze zetten zelfs eigen concepten in de markt. Die zijn uniek, mét de touch van Vermaat. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun, door de catering te verzorgen.